بررسی تاثیر رهبری تحول آفرین بر کارکرد مدیریت منابع انسانی و فرسودگی شغلی در دوران پاندمی کرونا (مورد مطالعه: سازمان های دولتی استان بوشهر)

  • ندا حاجی نژاد 1
  • صدیقه افشارنسب 2
  • ندا حاجی نژاد 3
  • 1 استادیار گروه مدیریت موسسه آموزش عالی خرد بوشهر، بوشهر، ایران
  • 2 استادیار گروه مدیریت موسسه آموزش عالی خرد بوشهر، بوشهر، ایران
  • 3 دانشجوی کارشناس ارشد رشته مدیریت منابع انسانی، موسسه آموزش عالی خرد بوشهر، بوشهر، ایران
نشریه علمی رویکردهای پژوهشی نوین مدیریت و حسابداری, دوره 7 شماره 25 (1402) , صفحه 1666-1681
چاپ شده: 1402-06-26

چکیده

تحقیق حاضر با بررسی تاثیر رهبری تحول آفرین بر کارکرد مدیریت منابع انسانی و فرسودگی شغلی در دوران پاندمی کرونا (مورد مطالعه: سازمان های دولتی استان بوشهر) صورت گرفت. تحقیق از لحاظ هدف، کاربردی و ماهیت آن توصیفی می باشد. در بخش توصیفی با استفاده از ابزارهای روش کتابخانه ای و میدانی و پرسشنامه استفاده شده است. جامعه‌ی آماری این تحقیق، 153 کارکنان سازمان های دولتی استان بوشهر بودند. در این پژوهش برای روایی متغیر رهبری تحول آفرین از پرسشنامه استاندارد باس و آولیو (2000) و برای ارزیابی مدیریت منابع انسانی از پرسشنامه ادجر و گری (2005) و فرسودگی شغلی از پرسشنامه مسلش (1981) استفاده شده است و پایایی آن با توجه به ضریب آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفتند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SmartPLS.2 استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد کهرهبری تحول آفرین بر کارکرد مدیریت منابع انسانی و فرسودگی شغلی کارکنان سازمان های دولتی استان بوشهر رابطه مثبت و معناداری است و همچنین بین رهبری تحول آفرین بر مدیریت منابع انسانی سازمان­های دولتی استان بوشهر تاثیر مثبت و معناداری وجود دارد و بین رهبری تحول آفرین بر فرسودگی شغلی کارکنان سازمان های دولتی استان بوشهر تاثیر معکوس و معناداری وجود دارد.

کلمات کلیدی: فرسودگی شغلی، رهبری تحول آفرین، مدیریت منابع انسانی

ارجاع به مقاله
حاجی نژاد ن., افشارنسب ص., & حاجی نژاد ن. (1402). بررسی تاثیر رهبری تحول آفرین بر کارکرد مدیریت منابع انسانی و فرسودگی شغلی در دوران پاندمی کرونا (مورد مطالعه: سازمان های دولتی استان بوشهر). نشریه علمی رویکردهای پژوهشی نوین مدیریت و حسابداری, 7(25), 1666-1681. Retrieved از https://majournal.ir/index.php/ma/article/view/2107

  • دفعات مشاهده مقاله: 133
  • دفعات دانلود مقاله کامل : 117